Maatwerk in overkapping hout: Roggeveen en Vermeulen in Boskoop

Weet jij welke overkapping hout het beste past bij jouw huis en tuin? Wordt het een veranda of kapschuur? Een tuinkamer, een buitenkeuken of misschien een carport?
Of weet je juist nog niet voor welke overkapping hout je wilt gaan? Roggeveen en Vermeulen in Boskoop geeft jou graag advies op maat over een overkapping hout die perfect is voor jouw situatie. Ook als je graag een overkapping hout in de vorm van een pergola wilt, zijn we je graag van dienst. Welke tuinwens je ook hebt: wij maken met plezier een overkapping hout op maat die precies bij jou, je huis en je tuin past.

Houten overkapping aan huis
Met een houten overkapping aan huis kun jij het hele jaar door droog in je tuin vertoeven. Zie jij jezelf al zitten, in de herfst of winter, met een vuurkorf, dekentje en mok warme chocolademelk? Heerlijk toch? Met een houten overkapping aan huis verleng je je woonkamer en geniet je ieder seizoen van je tuin. En het mooie is: Roggeveen en Vermeulen in Boskoop levert jouw houten overkapping aan huis in de vorm van een bouwpakket, waarmee je zelf heel eenvoudig je houten overkapping aan huis realiseert.

Bouwpakket overkapping hout
Een bouwpakket overkapping hout maken we voor je op maat. Zo kies je zelf de afmetingen, het aantal palen, eventuele zijwanden en de dakbedekking. Ook een poortje en schuifpui zijn mogelijk. Zo past jouw bouwpakket overkapping hout straks precies bij jouw huis en tuin. Je hebt de keuze uit vurenhout en douglashout, beide afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en voorzien van een FSC- of PEFC-keurmerk.

Houten overkapping tuin hardhout
Kies je voor douglashout, dan kies je voor Europees hardhout; een van de meest duurzame houtsoorten in Europa. Dit naaldhout heeft een warme uitstraling en is uitstekend geschikt voor het bouwen van robuuste constructies: ideaal voor jouw houten overkapping in de tuin. Onbehandeld gaat douglashout circa tien tot vijftien jaar mee (boven de grond) en krijgt het in de loop der jaren een mooie grijsblauwe tint. Wil je vergrijzing van je houten overkapping voorkomen? Dan kun je het hout behandelen met beits of impregneer.