Een zelfbouwpakket pergola vind je bij Roggeveen en Vermeulen in Boskoop

Wil je zelf een pergola maken, maar dan wel graag snel en meteen goed? Kies dan voor een zelfbouwpakket pergola van Roggeveen en Vermeulen. Jij bepaalt de afmetingen, de houtsoort en de vorm, wij maken een zelfbouwpakket pergola op maat dat precies aan jouw wensen voldoet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het zelfbouwpakket pergola uitpakken en de pergola in elkaar zetten, en dat is heel eenvoudig. Met een zelfbouwpakket pergola van Roggeveen en Vermeulen zit je altijd goed. Wil je eerst inspiratie opdoen? Bezoek dan onze showroom in Boskoop. Weet je al wat je wilt? Dan kun je meteen een offerte voor een zelfbouwpakket pergola aanvragen.

Zelfbouwpakket serre
Ook een zelfbouwpakket serre vind je bij ons. Hierbij kies jij de houtsoort (douglashout of vurenhout, uit duurzaam beheerde bossen en uiteraard voorzien van een FSC- of PEFC-keurmerk) en geef je ons de maten en de gewenste opties door. Op basis hiervan maken wij snel een zelfbouwpakket serre voor je, waar je zelf mee aan de slag kunt. Toch liever alles uit handen geven? Geen probleem: we helpen je graag bij het kiezen van een betrouwbare partner.

Zelfbouwpakket overkapping
Zelf met een houten overkapping aan de slag kan ook. Ook hierbij geldt: wij maken een zelfbouwpakket overkapping op basis van jouw wensen, helemaal op maat. Met een zelfbouwpakket overkapping maak je heel eenvoudig zelf de houten overkapping die precies bij jouw huis en tuin past. Wil je eerst inspiratie opdoen en alle mogelijkheden voor een zelfbouwpakket overkapping bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom.

Zelfbouwpakket pergola kopen
Op basis van jouw wensen maken wij voor jou een zelfbouwpakket pergola, volledig op maat. Vraag meteen een offerte voor een zelfbouwpakket pergola aan.