Voor een bouwpakket veranda ga je naar Roggeveen en Vermeulen in Boskoop

Ben jij op zoek naar een veranda bouwpakket? Zodat jij zelf een houten veranda aan je huis of in je tuin kunt realiseren? Bij Roggeveen en Vermeulen in Boskoop kun je terecht voor een bouwpakket veranda op maat. Op basis van jouw wensen maken wij het bouwpakket voor jouw veranda waarmee je zelf heel eenvoudig aan de slag kunt. Heb je twee linkerhanden of laat je het monteren van het bouwpakket liever aan een vakman over? Dan helpen we je graag met het kiezen voor een betrouwbare partner.

Bouwpakket serre
Ook voor een bouwpakket serre ga je naar Roggeveen en Vermeulen in Boskoop. Jij kiest de serre die past bij jouw huis en wensen, wij realiseren een bouwpakket serre op maat. Wil je bijvoorbeeld een bouwpakket serre met een schuifpui? Of juist een bouwpakket serre met glazen zijwanden en openslaande deuren? Jij kiest, wij maken. Het bouwpakket serre wordt snel geleverd en jouw nieuwe serre is heel eenvoudig zelf te monteren.

Rechte veranda, hoekveranda of vrijstaande veranda?
Welke veranda past het beste bij jouw huis en tuin? Je hebt de keuze uit een rechte veranda, een hoekveranda en een vrijstaande veranda. Ook voor de dakbedekking van je veranda heb je verschillende opties, zoals dakpannen, polycarbonaat of veiligheidsglas. Voor extra comfort en gemak kun je bovendien kiezen uit diverse soorten verlichting en verwarming voor je veranda.

Bouwpakket pergola
Wil je graag een pergola in je tuin, maar weet je niet zo goed hoe die eruit moet komen te zien en waar je moet beginnen? Roggeveen en Vermeulen in Boskoop maakt graag een bouwpakket pergola voor je op maat. Jij kiest de afmetingen en de houtsoort, wij maken het bouwpakket pergola zo voor je in orde dat je er makkelijk zelf mee aan de slag kan. Eerst inspiratie opdoen voor een bouwpakket pergola? Bezoek dan onze ruim ingerichte showroom. Je bent van harte welkom!

Wat kost een bouwpakket veranda?
Wil jij graag een bouwpakket veranda op maat? Ontdek alle mogelijkheden van een bouwpakket veranda in onze showroom of vraag meteen een offerte aan voor een bouwpakket veranda.