Terrasoverkapping bouwpakket:

Bouw je eigen houten carport met een maatwerk bouwpakket van Roggeveen en Vermeulen

Als je je auto droog en beschermd bij je huis wilt parkeren, is een houten carport ideaal. Dankzij een houten carport stap je droog in en uit en hoef je ’s winters nooit meer te krabben. Bij Roggeveen en Vermeulen in Boskoop kies je zelf hoe je houten carport eruit komt te zien. Jij bepaalt de maten, het model en de houtsoort, wij realiseren een bouwpakket voor jouw houten carport op maat. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen, is je houten carport monteren. En klaar ben je!

Houten carport aan huis
Een carport aan huis is natuurlijk het handigst: zo stap je altijd droog naar buiten en in je auto – en omgekeerd. Is dit in jouw situatie niet mogelijk? Dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een vrijstaande houten carport. Welke houten carport je ook kiest: wij maken ‘m met plezier voor je op maat.

Houten carport maken – of laten monteren
Jouw houten carport in elkaar zetten in heel eenvoudig. Ben je niet zo heel handig aangelegd? Dan kun je het monteren van je houten carport aan huis ook door een van onze partner laten uitvoeren. Hier helpen we je graag mee.

Bouwpakket houten overkapping
Ook voor een andere houten overkapping kun je bij ons terecht. Ook hierbij geldt; op basis van jouw wensen maken wij een bouwpakket houten overkapping voor je op maat. Uiteraard gebruiken we hiervoor alleen hout uit duurzaam beheerde bossen, met een FSC- of PEFC-keurmerk.

Ontdek jouw ideale houten carport in onze showroom
Wil je zien welke mogelijkheden er zijn als het gaat om een houten carport aan huis of een vrijstaande houten carport? In onze showroom kun je voorbeeld opstellingen van een houten carport bekijken. Weet je al precies welke houten carport je wilt? Vraag dan meteen een offerte aan voor een houten carport aan huis.