Houten overkapping voor je tuin: Roggeveen en Vermeulen maakt een bouwpakket op maat

Woon jij in (de buurt van) Boskoop en droom jij van een houten overkapping in je tuin? Zodat je in elk jaargetijde lekker droog buiten kunt zitten, loungen of koken? Kies dan voor een houten overkapping van Roggeveen en Vermeulen! Wij maken houten overkappingen op maat, bijvoorbeeld een veranda, kapschuur, carport of houten overkapping voor je buitenkeuken. We stemmen de houten overkapping helemaal af op jouw wensen, en we leveren ‘m snel in de vorm van een praktisch bouwpakket. Zo geniet je al heel snel van je eigen houten overkapping in je tuin!

Houten overkapping tuin
Een houten overkapping in je tuin geeft je het hele jaar door veel plezier. Wat voor weer het ook is: onder jouw houten overkapping in de tuin zit je altijd droog en uit de wind. Een ideaal plekje om lekker even te relaxen met een boek of tijdschrift, met een kopje koffie of thee binnen handbereik. En wat dacht je van een houten overkapping in je tuin als basis voor een buitenkeuken? Daarnaast is een houten overkapping in je tuin perfect voor gezellige middagen of avonden met vrienden of familie. Hier geniet je extra lang – en droog – van de lekkere buitenlucht, van de lente tot en met de winter.

Bouwpakket houten overkapping
Roggeveen en Vermeulen maakt met plezier én snel een houten overkapping voor je tuin die helemaal is afgestemd op jouw wensen en eisen. Zo kunnen we jouw houten overkapping voorzien van bijvoorbeeld (glazen) zijwanden, een schuifpui, een hekje of andere dakbedekking. We leveren jouw houten overkapping in de vorm van een bouwpakket. Hiermee realiseer je jouw houten overkapping eenvoudig helemaal zelf. En uiteraard is het hout dat we gebruiken afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en voorzien van een FSC- of PEFC-keurmerk. Of je nu kiest voor een veranda, kapschuur, carport of buitenkeuken: met een houten overkapping van Roggeveen en Vermeulen geniet je elk seizoen van het buitenleven in je eigen tuin!

De voordelen van onze houten overkappingen:

  • voor jou op maat gemaakt
  • van uitstekende kwaliteit vuren of douglas
  • snel geleverd als bouwpakket
  • zelf eenvoudig te monteren