Zoek je een houten veranda? Je vindt ‘m bij Roggeveen en Vermeulen

Een houten veranda kopen: dit staat op het wensenlijstje van veel mensen. Niet zo gek, want een houten veranda kopen betekent extra ruimte aan huis en extra mogelijkheden om lekker buiten te zitten of de was te drogen. Zelfs als het regent! Wil jij een houten veranda kopen? Dan helpt Roggeveen en Vermeulen in Boskoop je graag verder met een houten veranda die helemaal aan jouw wensen voldoet. Een rechte veranda, een hoekveranda of een vrijstaande houten veranda? Met of zonder zijwanden of een schuifpui? Met een dak van polycarbonaat, dakpannen of veiligheidsglas? Jij kiest, wij maken ‘m! Voor extra comfort en gemak kun je bovendien kiezen uit diverse soorten verlichting en verwarming voor je houten veranda.

Houten veranda kopen
Wil je een houten veranda kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat het belangrijkste doel is van je nieuwe veranda. Moet het een plek zijn waar je in de zomer lekker kunt vertoeven? Of moet je er juist het hele jaar door fijn kunnen verblijven? Misschien wil je wel een houten veranda kopen om vooral veel planten en bloemen neer te zetten. Bedenk daarna op welke plek je houten veranda het best tot z’n recht komt. De meeste mensen die een houten veranda kopen, gaan uit van het zuiden: je geniet dan het hele jaar door van de zon. Maar bedenk wel dat in de zomer de temperaturen op je houten veranda flink kunnen oplopen.

Houten veranda bouwen
Hoe je woning er ook uitziet en hoe klein of groot je tuin ook is: een houten veranda kan altijd. Het is zelfs mogelijk om van je houten veranda later een tuinkamer te maken. Overigens hoeft een houten veranda niet altijd aan je huis gemonteerd te worden: met een houten veranda kun je op elke gewenste plek een ideale zithoek creëren. Een vrijstaande houten veranda biedt ongekende mogelijkheden!

Houten veranda op maat laten maken
Wil jij een houten veranda op maat laten maken? Een houten veranda die aan al jouw wensen voldoet? Ontdek alle mogelijkheden in onze showroom of vraag meteen een offerte aan.