Terrasoverkapping hout? Roggeveen en Vermeulen in Boskoop maakt ‘m op maat

Een terrasoverkapping van hout is een investering waar je jarenlang plezier van hebt. Woon je in (de buurt van) Boskoop, dan ga je hiervoor naar Roggeveen en Vermeulen: de specialist in terrasoverkappingen van hout in de regio. Hier kun je terecht voor verschillende soorten overkappingen; helemaal op maat gefabriceerd, volgens jouw wensen. Je krijgt je houten terrasoverkapping snel geleverd als bouwpakket. Hiermee realiseer je zelf heel eenvoudig de prachtigste overkappingen, gemaakt van douglashout of vurenhout.

Terrasoverkapping doe het zelf
Een terrasoverkapping doe het zelf: niet iedereen is handig genoeg om deze helemaal zelf te ontwerpen en te bouwen. Daarom helpt Roggeveen en Vermeulen je graag op weg. Samen met jou ontwerpen we een terrasoverkapping op maat die helemaal aan jouw wensen voldoet. We leveren de houten terrasoverkapping in de vorm van een bouwpakket. Hiermee bouw jij heel eenvoudig zelf je terrasoverkapping. Zo wordt het toch nog een terrasoverkapping doe het zelf!

Bouwpakket houten terrasoverkapping
Je hebt bij je bouwpakket houten terrasoverkapping de keuze uit vurenhout en douglashout. Douglashout hoef je niet te behandelen: dan vergrijst het in de loop der jaren. Wil je je houten terrasoverkapping niet laten vergrijzen? Dan kun je kiezen voor beits of impregneer. Om lang van vurenhout te kunnen genieten, moet je dit voorbehandelen. Bij ons kun je daarom kiezen voor een houten terrasoverkapping van waxed wood of geïmpregneerd hout. Waxed wood is hout dat is geïmpregneerd met een waterwerende waxemulsie. Hierdoor gaat je houten terrasoverkapping zeker vijftien jaar mee. Kies je voor regulier geïmpregneerd hout, dat heb je zeker tien jaar lang onbezorgd plezier van je houten terrasoverkapping.

Wat kost een terrasoverkapping hout?
Wil je weten wat een houten terrasoverkapping bij Roggeveen en Vermeulen in Boskoop kost?